sales[at]leblansch.com        +31 (0) 229 820 236

LeBlansch Bulkhandling Equipment Merken overzicht

Vortex Valves Logo single

Vortex Valves

De duurzame Vortex Valves Quantum en Titan Series schuifafsluiters en wisselkleppen bieden een grote bijdrage aan een hoger rendement van uw productie proces. Eenvoudig onderhoud is mogelijk zonder de componenten te demonteren uit de productielijn, wat resulteert in lage onderhoudskosten, minimale stilstand en een hogere efficiëntie van uw productieproces.

logo schrage leblansch

Schrage GmbH

Schrage GmbH is een deskundige en betrouwbare producent van schijventransporteurs voor uiteenlopende toepassing in de procesindustrie. Een Schrage GmbH schijventransporteurs bestaat uit een aandrijfstation, spanstation, buizensysteem, kettingschalmen voorzien van stalen of kunststof schijven welk door een buis voortgetrokken worden. Het stortgoed wordt vervolgens naar een of meerdere lospunten getransporteerd.

De Schrage GmbH schijventransporteur is in het bijzonder geschikt om te worden ingezet voor het transporteren van verschillende poeders en breukgevoelige stortgoed over korte en langere afstanden, met een transportcapaciteit tot wel 80 m³/uur.

Entecon logo Aero Mechanical Conveyors LeBlansch

Entecon Industries Limited

Entecon Industries Limited is al meer dan 55 jaar toonaangevend producent van Aero Mechanical Conveying systemen voor de procesindustrie. Door maatwerk in oplossingen voor chemische, farmaceutische, plastic- en voedselindustrieën worden de producten van Entecon Industries Limited wereldwijd toegepast.

DMN-Westinghouse-LeBlansch

DMN Westinghouse

DMN-Westinghouse is al meer dan 35 jaar toonaangevend producent van doseersluizen, doorvalsluizen, doorblaassluizen en wisselkleppen voor zowel vrije-val transportsystemen en pneumatische transportsystemen in de stortgoedindustrie. Door maatwerk in oplossingen voor chemische, farmaceutische, plastic- en voedselindustrieën worden de producten van DMN-WESTINGHOUSE wereldwijd toegepast.

Naast een uitgebreid aanbod aan standaard componenten leveren we versies die voldoen aan de USDA-eisen, druktstootvast tot 10 bar en/of vlamdoorslagzeker zijn, overeenkomen met de ATEX Directive 94/9/EC, etc.

Prokosch Pumpen und Armaturen GmbH Logo Ball Valve Kogelafsluiters & Pinch valve Manchetafsluiters

Prokosch Pumpen und Armaturen GmbH

Prokosch Pumpen und Armaturen GmbH biedt een compleet programma Kogelafsluiters & Manchetafsluiters voor toepassing in de droge stoffen en vloeistof industrie. Prokosch Pumpen und Armaturen is een toonaangevende producenten van hoogwaardige manchetafsluiters en manchetafsluiters al dan niet voorzien van pneumatische en elektrische aandrijvingen of handelbediening.

De producten zijn geschikt voor toepassingen in uiteenlopende industrieën in zowel FDA, ADR als Atex zone 22 omgeving. Snelle leveringen uit voorraad van de standaard uitvoeringen.

Comav logo LeBlansch

Comav s.r.l.

Comav s.r.l. is een toonaangevend producent van volautomatische zakkensnij- en zakkenleegsystemen en de daarbij horende randapparatuur voor het verwerken van verschillende soorten grondstoffen. Door maatwerk in oplossingen voor de chemische, farmaceutische, plastic- en voedselindustrieën worden de producten van Comav s.r.l. wereldwijd toegepast.

Het programma van Comav s.r.l. bestaat uit onder andere: volautomatische zakkensnij- en zakkenleegsystemen, zakkenstortkabinetten, Octabin handling systemen, container kiepstation, modulaire & flexibele silo’s, big-bag losstations, big-bag vulstations, trailersluizen, doseersluizen, doorvalsluizen, plaatafsluiter en wisselkleppen en schijventransporteurs.

Manuvrac  logo LeBlansch

Manuvrac

Eenvoudig geconstrueerde Manuvrac schuifafsluiters en wisselkleppen voor het veilig en bedrijfzeker regelen of afsluiten van de productstroom onder hoppers, tanks, silo's en mechanische transportsystemen in de stortgoed industrie. Snelle levertijd vanaf 2 werkweken en reële, aantrekkelijke prijzen.

EBRO Valves_ LeBlansch

EBRO Valves

EBRO Valves is een vooraanstaande speler op het gebied van vlinderkleppen en meskant plaatafsluiters voor toepassing in de droge stoffen en vloeistof industrie. EBRO Valves is onderdeel van de Duitse Bröer Groep, deze internationaal georiënteerde Groep is één van de toonaangevende producenten van hoogwaardige vlinderkleppen, meskant plaatafsluiters, pneumatische en elektrische aandrijvingen.

De producten zijn geschikt voor toepassingen in uiteenlopende industrieën in zowel voedingsmiddelen als Atex zone 20 omgeving. Snelle leveringen uit voorraad van de standaard uitvoeringen tegen reële en aantrekkelijke prijzen.

Stafsjo logo LeBlansch

Stafsjö 

Stafsjö biedt een compleet programma meskant plaatafsluiters voor toepassing in de droge stoffen en vloeistof industrie. Stafsjö is onderdeel van de Duitse Bröer Groep, deze internationaal georiënteerde Groep is één van de toonaangevende producenten van hoogwaardige vlinderkleppen, meskant plaatafsluiters, pneumatische en elektrische aandrijvingen.

De producten zijn geschikt voor toepassingen in uiteenlopende industrieën in zowel FDA als Atex zone omgeving. Snelle leveringen uit voorraad van de standaard uitvoeringen tegen reële en aantrekkelijke prijzen.

Rembe Kersting GmbH logo LeBlansch

Rembe Kersting GmbH

Rembe Kersting GmbH biedt een compleet programma innovatieve "In-line" Plug, Schroef en Beker monstername apparatuur met eenvoudige constructies of sanitaire constructies volgens farmaceutische GMP standaard voor gebruik in hygiënische en sanitaire omgeving.Toepassingen voor "In-line" monstername in vrije val en pneumatische transport systemen tot 5 Barg van droge poeders en granulaat in de zuivel, voedingsmiddels, farmaceutische, chemische en algemene industrie.

Schutte logo LeBlansch

Schutte GmbH

Schütte biedt een compleet programma schuifafsluiters, zwenkafsluiters en pendelkleppen met uitgebreide toepassingsmogelijkheden, specifiek ontworpen voor het bedrijfzeker regelen of afsluiten van een abrasieve droge bulk stoffen productstroom in zware industrieën. Geschikt voor een temperatuur bereik van maximaal 1100°C en drukdicht tot maximaal 10Bar.

spiroflow company logo leblansch

Spiroflow Ltd

Met ruim 40 jaar praktijkervaring en toepassingen over de hele wereld is Spiroflow een deskundige en betrouwbare producent van mechanische transportsystemen in de procesindustrie.

Het programma van Spiroflow is gebaseerd op een flexibel en modulair ontwerp en bestaat uit onder andere: flexibele spiraaltransporteurs, schijventransporteurs, aero mechanische transportsystemen, big bag vulstations, big bag weegsystemen, big bag losstations, zakkenstortkabinetten en vacuüm transportsystemen.

ROWEFLEX logo

Wegen GmbH Roweflex

De innovatieve ROWEFLEX Rubber & Flexibele productwissels, valbuizen, hoppers en slangafsluiters zijn probleem oplossende componenten, voor toepassing met moeilijk stromende en zeer klevende stortgoederen in droge stoffen processen.Product contactdelen zijn van EPDM, Viton, NR, NBR en/of Silicone rubber, leverbaar in een FDA of Atex uitvoering. De producten zijn absoluut stofdicht, hebben geen metaal product contactdelen en door de flexibele rubber zelfreinigend. Toepassing in de zuivel, voedingsmiddels, farmaceutische, chemische en algemene industrie.

Klinkenberg Transportschroeven LeBlansch

Klinkerberg Zaanstad

Klinkenberg Zaanstad is specialist in intern transport en bulkhandling door middel van schroeftransporteurs. Klinkenberg Zaanstad ontwerpt, fabriceert en levert een uitgebreid programma van schroeftransporteurs voor diverse producten, uitdraagbodems voor silo's en bunkers, hoppers met uitdraagschroeven, woelbakken, doseerschroeven, brekers, koel en verwarming schroeven t.b.v. het steriliseren, pasteuriseren en uiteraard losse schroefassen en vijzels.

Rotolok logo LeBlansch

Rotolok Limited UK

Rotolok Limited UK is een producent van roterende draaisluizen, doorvalsluizen, doorblaasluizen en wisselkleppen voor het transporteren en doseren van verschillende soorten grondstoffen in vrije-val transportsytemen en pneumatische transportsystemen. Door een jarenlange praktijkervaring en toepassing in de chemische, farmaceutische, plastic- en voedselindustrieën worden de producten van Rotolok wereldwijd toegepast.

Pholing

Pohling srl.

Pohling slr. bied een complet programma slangafsluiters (manchetafsluiter, balgafsluiter of ook wel pinch valve) voor het afsluiten van een vloeibare of vaste stoffen productstroom. Toepassing in zowel pneumatische transportsysteem, silo vulleiding en andere leidingsystemen. Laag installatie gewicht door toepassing van aluminium huis en flensdelen.