sales[at]leblansch.com        +31 (0) 229 820 236

EBRO Armaturen vlinderkleppen

EBRO Valves_ LeBlansch

EBRO Armaturen biedt een compleet programma vlinderkleppen specifiek voor het veilig en bedrijfszeker regelen of afsluiten van de (drogestoffen) productstroom onder hoppers, tanks, en silo's. De vlinderkleppen zijn toe te passen in vrije val, druk, en vacuüm transportsystemen in de stortgoed en procesindustrie waar betrouwbaarheid, duurzaamheid een eerste vereiste is.

De EBRO Armaturen vlinderkleppen zijn te leveren in vele uitvoeringen en materialen. De huisdelen en klepbladen zijn leverbaar in verschillende materialen, geslepen of gepolijst en verschillende bescherm coatings. De manchetten zijn uitwisselbaar en leverbaar in de meest voorkomende materialen waaronder voedingsmiddelen geschikte uitvoeringen.

Snelle leveringen uit voorraad van de standaard uitvoeringen tegen reële en aantrekkelijke prijzen.

EBRO Vlinderklep Z011-A Wafer Type

EBRO Vlinderklep Z011-A Wafer Type

Z011-A Vlinderklep met RVS316L klepblad en verwisselbare manchet uit NBR, EPDM, Polyurethaan of Viton. De Z011-A is geschikt voor gebruik in algemene toepassing in zowel chemische, voedingsmiddelen of farmaceutische industrie in een ATEX zone 20 en FDA omgeving.

EBRO Vlinderklep Z011-GMX Wafer Type

EBRO Vlinderklep Z011-GMX Wafer Type

Z011-GMX Vlinderklep met speciale slijtvaste en verwisselbare Polyurethaan manchet en slijtbestendige coating op het klepblad. Speciaal voor korrelig/abrasieve grondstoffen met toepassing in zware industriële omstandigheden als agri-bulk en cement industrie.

EBRO Vlinderklep INFLAS Opblaasbare afdichting

EBRO Vlinderklep Opblaasbare afdichting

Z 011-A Vlinderklep met een opblaasbare afdichting specifiek voor toepassingen met kleverige en abrasieve producten. Hoge standtijd door minimale wrijving tijdens open/dicht sturen van klepblad en optimale afdichting bij lichte over/onderdruk.

EBRO FS M Roterende Doseersluis LeBlansch 2

EBRO FS-M Vleugelsluis

FS-M Vleugelsluis met volle inlaat en zeer korte bouwlengte is een alternatief voor de conventionele doorvalsluis, qua design afwijkend van een doorvalsluis terwijl de functie nagenoeg identiek is. RVS316 rotor/bladen en RVS316L binnenring, met een speling van +/- 0.2mm.

EBRO Container Vlinderklep type BE250 BE300

EBRO Container Vlinderklep type BE

BE250-300 Container vlinderklep, met verlengde nek en bedieningshandel. Specifiek voor montage onder octabins of containers. Standaard RVS klepblad en verwisselbare manchet uit NBR, EPDM, Polyurethaan of Viton. Voor toepassing in zowel chemische, voedingsmiddelen of farmaceutische industrie in een ATEX en FDA omgeving.

EBRO PTFE Lined Vlinderklep

EBRO PTFE beklede Vlinderklep

PTFE beklede vlinderklep, uitvoering met deelbaar huis en klepblad uit RVS of voorzien van PTFE coating met verwisselbare PTFE manchet. In het bijzonder geschikt voor toepassingen met chemicaliën en hoog-corrosieve media in zowel chemische, voedingsmiddelen of farmaceutische industrie in een ATEX zone 20 en FDA omgeving.

EBRO HP111 Vlinderklep Gearbox LeBlansch

EBRO HP111 High Performance Vlinderklep

HP 111 High Performance Vlinderklep in dubbel excentrische constructie. Zeer hoge standtijd en geschikt voor hoge schakel frequenties waardoor uitermate geschikt voor het regelen of afsluiten van processen met verschillende media onder hoge druk tot max. 40 bar conform EN 12266 (leakege rate A & B), en toepassingen met temperaturen tot 550°C.

Ebro Armaturen Taktschleuse Pendelklep druksluis LeBlansch

EBRO Cycle lock pendelklep & veiligheidssysteem

De Ebro pendelklep & druksluis is een wisselkleppen systeem, specifiek voor het continue afvoeren van een zeer slijtende abrasief tot toxisch medium in een vrije val, druk of vacuüm toepassing. De bovenste of onderste vlinderklep staat altijd dicht zodat er bij een drukverschil tussen twee systemen geen drukverlies optreed en kan dienen als veiligheidssysteem.