Klinkenberg Zaanstad Transportschroeven

Transportschroeven worden uitgevoerd als een kokertransporteur of als een trogtransporteur afhankelijk van het product kan er gekozen worden voor rvs of staal. De schroefas of ook wel vijzel genoemd kunnen in vele vormen en uitvoeringen geproduceerd worden! De gekozen uitvoering van het schroeftransportsystemen hangt samen met de producteigenschappen van het stortgoed. De schroeftransportsystemen van Klinkenberg Zaanstad BV worden ingezet in de Voedingsmiddelen, chemische, farmaceutische, recycling- en diervoedingsmiddelenindustrie.
De Vortex Valves Roller Gate is specifiek ontworpen voor het bedrijfzeker regelen of afsluiten van de (droge stoffen) productstroom in vrije val transport systemen. Bij traditionele schuif afsluiters past men veelal zachte rubberafdichtingen toe die na verloop van tijd scheuren of eroderen, hierdoor ontstaat lekkage in de product doorgang of naar de buitenzijde. Met gevolg dat de afsluiter regelmatig onderhoud nodig heeft, er product achter blijft en de afsluiter inefficiënt is voor het productieproces.

De Vortex Valves Roller Gate is ontworpen om deze problemen te voorkomen, waarbij en hoger rendement van het productie proces gehaald wordt en tevens de onderhoud- en materiaal kosten gereduceerd worden.
  • Transportschroeven voor het transporteren, opvoeren of doseren van vrijwel elk type bulkgoed
  • Schroeftransporteur in Trogschroef, Kokerschroef en Asloze uitvoering
  • Geschikt voor proces en producttemperaturen tot + 800°C continu
  • Uitvoeringen met Asloos lint of kernbuis
  • Schroefwarmtewisselaars voor verwarmen of koelen van producten
  • Technisch advies en maatwerk voor klant specifieke oplossingen
  • Hoogwaardige kwaliteit afgestemd op klant specifieke eisen
  • ATEX typegoedkeuring, geschikt voor toepassing in interne Atex zonering 20 (1D)

Klinkenberg Zaanstad Transportschroeven

Het doel van transportschroeven is het transporteren van bulkmaterialen binnen een productieproces. Dit kunnen bulkmaterialen zijn in de sectoren voeding, chemie, farmaceutica, kunststof en vele andere sectoren.

Copyright © LeBlansch Bulkhandling Equipment BV