Nieuws & Media

Schrage GmbH Project overzicht schijventransporteurs

Schrage GmbH uit het Duitse Sande is sinds 1977 een betrouwbare producent van robuuste industriële schijventransporteurs voor uiteenlopende toepassing in de procesindustrie. Het flexibele programma Schijventransporteurs van Schrage GmbH is leverbaar in 5 buisdiameters; 100, 160, 200, 250 en 300mm, en in 3 verschillende configuraties; horizontale vlakke uitvoering (RKL), horizontale staande uitvoering (RKS) en de verticale staande uitvoering (RKB).

De Schrage GmbH schijventransporteur "herkenbaar aan de blauwe motoren" is in het bijzonder geschikt om te worden ingezet voor het transporteren van poeders en breukgevoelige stortgoed met een transportcapaciteit tot wel 80 m³/uur, met transport afstanden tot 70 meter horizontaal tot 40 meter verticaal. Voor abrasieve toepassingen kunnen de buizen worden voorzien van een wolframcarbide coating of transportleidingen van basalt.

Onderstaand vindt u een project overzicht van Schrage GmbH schijventransporteurs. Download hier het projectenoverzicht Schrage GmbH schijventransporteurs.

Copyright © LeBlansch Bulkhandling Equipment BV