Merken overzicht

LeBlansch Bulkhandling Equipment B.V. heeft vertegenwoordigingen of partner overeenkomsten met verschillende gerenommeerde internationale fabrikanten, welk actief zijn in de stortgoed en Procesindustrie.

Door een nauwe samenwerking met onze partners en het delen van ervaringen en samenbundelen van kennis en techniek, is het mogelijk om te innoveren en door te ontwikkelen. Hierdoor is het mogelijk om klantgerichte oplossingen aan te kunnen bieden, voor het veilig en bedrijfszeker transporteren of regelen van een droge-stoffen productstroom.

"Levering van losse componenten tot het opleveren van turn-key installatie behoort hierdoor tot de mogelijkheden."
LeBlansch Bulkhandling Equipment B.V. heeft vertegenwoordigingen of partner overeenkomsten met verschillende gerenommeerde internationale fabrikanten welk actief zijn in de stortgoed en Procesindustrie.

"Levering van losse componenten tot het opleveren van turn-key installatie behoort tot de mogelijkheden."

Vortex Valves

Vortex Valves biedt een compleet programma afsluiters en wisselkleppen met uitgebreide toepassingsmogelijkheden. Specifiek ontworpen voor het bedrijfzeker regelen, verdelen of afsluiten van een drogestoffen productstroom. De Vortex Valves componenten zijn toe te passen in vrije val, lage druk, en vacuüm transportsystemen in de pocesindustrie waar betrouwbaarheid, duurzaamheid en efficiëntie verbetering een eerste vereiste is.

Leverbaar in vele uitvoeringen en materialen, gas en fijnstof dicht zijn in zowel de productdoorgang als naar de atmosfeer. Eenvoudig onderhoud mogelijk zonder de componenten te demonteren uit de productielijn, wat resulteert in lage onderhoudskosten, minimale stilstand en efficiëntie van uw productieproces. Toepasbaar in de voeding, chemie, of algemene industrie, leverbaar conform FDA & EC1935/2004, Atex 2014/34/EU gecertificeerd, zone 20/21.

Prokosch - Pumpen und Armaturen GmbH

Prokosch Pumpen und Armaturen GmbH biedt een compleet programma Kogelafsluiters & Manchetafsluiters voor toepassing in de droge stoffen en vloeistof industrie. Prokosch Pumpen und Armaturen is een toonaangevende producenten van hoogwaardige kogelafsluiters en manchetafsluiters al dan niet voorzien van pneumatische en elektrische aandrijvingen of handelbediening.

De producten zijn geschikt voor toepassingen in uiteenlopende industrieën in zowel FDA, ADR als Atex zone 22 omgeving. Snelle leveringen uit voorraad van de standaard uitvoeringen. Toepassing in de voedingsmiddelen, chemische, cement en algemene industrie.

EBRO Armaturen

EBRO Valves is een vooraanstaande speler op het gebied van vlinderkleppen en meskant plaatafsluiters voor toepassing in de droge stoffen en vloeistof industrie. EBRO Valves is onderdeel van de Duitse Bröer Groep, deze internationaal georiënteerde Groep is één van de toonaangevende producenten van hoogwaardige vlinderkleppen, meskant plaatafsluiters, pneumatische en elektrische aandrijvingen.

De producten zijn geschikt voor toepassingen in uiteenlopende industrieën in zowel voedingsmiddelen als Atex zone 20 omgeving. Snelle leveringen uit voorraad van de standaard uitvoeringen tegen reële en aantrekkelijke prijzen.

Schrage GmbH

Schrage GmbH Anlagenbau is een deskundige en betrouwbare producent van schijventransporteurs voor uiteenlopende toepassing in de procesindustrie. Een Schrage GmbH schijventransporteurs bestaat uit een aandrijfstation, spanstation, buizensysteem, kettingschalmen voorzien van stalen of kunststof schijven welk door een buis voortgetrokken worden. Het stortgoed wordt vervolgens naar een of meerdere lospunten getransporteerd.

De Schrage GmbH schijventransporteur is in het bijzonder geschikt om te worden ingezet voor het transporteren van verschillende poeders en breukgevoelige stortgoed over korte en langere afstanden, met een transportcapaciteit tot wel 80 m³/uur.

Entecon Industries Limited

Entecon Industries Limited is al meer dan 55 jaar toonaangevend producent van Aero Mechanical Conveying systemen voor de procesindustrie. Door maatwerk in oplossingen voor chemische, farmaceutische, plastic- en voedselindustrieën worden de producten van Entecon Industries Limited wereldwijd toegepast.

DMN-Westinghouse

DMN-Westinghouse is al meer dan 35 jaar toonaangevend producent van doseersluizen, doorvalsluizen, doorblaassluizen en wisselkleppen voor zowel vrije-val transportsystemen en pneumatische transportsystemen in de stortgoedindustrie. Door maatwerk in oplossingen voor chemische, farmaceutische, plastic- en voedselindustrieën worden de producten van DMN-WESTINGHOUSE wereldwijd toegepast.

Naast een uitgebreid aanbod aan standaard componenten leveren we versies die voldoen aan de USDA-eisen, druktstootvast tot 10 bar en/of vlamdoorslagzeker zijn, versies leverbaar conform ATEX 2014/34/EU, etc.

Comav s.r.l.

Comav s.r.l. is een toonaangevend producent van volautomatische zakkensnij- en zakkenleegsystemen en de daarbij horende randapparatuur voor het verwerken van verschillende soorten grondstoffen. Door maatwerk in oplossingen voor de chemische, farmaceutische, plastic- en voedselindustrieën worden de producten van Comav s.r.l. wereldwijd toegepast.

Het programma van Comav s.r.l. bestaat uit onder andere: volautomatische zakkensnij- en zakkenleegsystemen, zakkenstortkabinetten, Octabin handling systemen, container kiepstation, modulaire & flexibele silo’s, big-bag losstations, big-bag vulstations, trailersluizen, doseersluizen, doorvalsluizen, plaatafsluiter en wisselkleppen en schijventransporteurs.

Manuvrac

Eenvoudig geconstrueerde Manuvrac schuifafsluiters en wisselkleppen voor het veilig en bedrijfzeker regelen of afsluiten van de productstroom onder hoppers, tanks, silo's en mechanische transportsystemen in de stortgoed industrie. Snelle levertijd vanaf 2 werkweken en reële, aantrekkelijke prijzen.

Pohling srl.

Pohling slr. bied een complet programma slangafsluiters (manchetafsluiter, balgafsluiter of ook wel pinch valve) voor het afsluiten van een vloeibare of vaste stoffen productstroom. Toepassing in zowel pneumatische transportsysteem, silo vulleiding en andere leidingsystemen. Laag installatie gewicht door toepassing van aluminium huis en flensdelen.

Stafsjö

Stafsjö biedt een compleet programma meskant plaatafsluiters voor toepassing in de droge stoffen en vloeistof industrie. Stafsjö is onderdeel van de Duitse Bröer Groep, deze internationaal georiënteerde Groep is één van de toonaangevende producenten van hoogwaardige vlinderkleppen, meskant plaatafsluiters, pneumatische en elektrische aandrijvingen.

De producten zijn geschikt voor toepassingen in uiteenlopende industrieën in zowel FDA als Atex zone 22 omgeving. Snelle leveringen uit voorraad van de standaard uitvoeringen tegen reële en aantrekkelijke prijzen.

Rembe Kersting GmbH

Rembe Kersting GmbH biedt een compleet programma innovatieve "In-line" Plug, Schroef en Beker monstername apparatuur met eenvoudige constructies of sanitaire constructies volgens farmaceutische GMP standaard voor gebruik in hygiënische en sanitaire omgeving.Toepassingen voor "In-line" monstername in vrije val en pneumatische transport systemen tot 5 Barg van droge poeders en granulaat in de zuivel, voedingsmiddels, farmaceutische, chemische en algemene industrie.

Schütte Industrieservice GmbH

Schütte Industrieservice GmbH biedt een compleet programma schuifafsluiters, zwenkafsluiters en pendelkleppen met uitgebreide toepassingsmogelijkheden, specifiek ontworpen voor het bedrijfzeker regelen of afsluiten van een abrasieve droge bulk stoffen productstroom in zware industrieën. Geschikt voor een temperatuur bereik van maximaal 1100°C en drukdicht tot maximaal 10Bar.

Klinkenberg Zaanstad

Klinkenberg Zaanstad is specialist in intern transport en bulkhandling door middel van schroeftransporteurs. Klinkenberg Zaanstad ontwerpt, fabriceert en levert een uitgebreid programma van schroeftransporteurs voor diverse producten, uitdraagbodems voor silo's en bunkers, hoppers met uitdraagschroeven, woelbakken, doseerschroeven, brekers, koel en verwarming schroeven t.b.v. het steriliseren, pasteuriseren en uiteraard losse schroefassen en vijzels.

Wegen GmbH Roweflex

De innovatieve ROWEFLEX Rubber & Flexibele productwissels, valbuizen, hoppers en slangafsluiters zijn probleem oplossende componenten, voor toepassing met moeilijk stromende en zeer klevende stortgoederen in droge stoffen processen.Product contactdelen zijn van EPDM, Viton, NR, NBR en/of Silicone rubber, leverbaar in een FDA of Atex uitvoering. De producten zijn absoluut stofdicht, hebben geen metaal product contactdelen en door de flexibele rubber zelfreinigend. Toepassing in de zuivel, voedingsmiddels, farmaceutische, chemische en algemene industrie.

Cablevey Conveyors

Cablevey Conveyors is met ruim 50 jaar ervaring en wereldwijd meer dan 32.000 geïnstalleerde schijventransporteurs een gevestigde naam in de procesindustrie. Cablevey Schijventransporteurs kunnen vooral worden ingezet voor het transporteren van allerlei poeders of granulaat en breukgevoelige stortgoed producten over korte en langere afstanden met een capaciteit tot 57 m³/uur.

De Cablevey schijventransporteur bestaat uit een plastic gecoate staalkabel met polymeren transportschijven welk door een buis voortgetrokken worden. De bulkgoederen worden vervolgens tussen de transportschijven naar 1 of meerdere lospunten getransporteerd.

Cablevey Conveyors is samen met Spiroflow onderdeel van Automated Handling Solutions [AHS] & Advanced Material Processing [APM] waar de merken Kason zeeftechniek & Marion Solution zijn ondergebrachd.

Spiroflow Ltd

Met ruim 40 jaar praktijkervaring en toepassingen over de hele wereld is Spiroflow een deskundige en betrouwbare producent van mechanische transportsystemen in de procesindustrie.

Het programma van Spiroflow is gebaseerd op een flexibel en modulair ontwerp en bestaat uit onder andere: flexibele spiraaltransporteurs, schijventransporteurs, aero mechanische transportsystemen, big bag vulstations, big bag weegsystemen, big bag losstations, zakkenstortkabinetten en vacuüm transportsystemen.

Rotolok Limited UK

Rotolok Limited UK is een producent van roterende draaisluizen, doorvalsluizen, doorblaasluizen en wisselkleppen voor het transporteren en doseren van verschillende soorten grondstoffen in vrije-val transportsytemen en pneumatische transportsystemen. Door een jarenlange praktijkervaring en toepassing in de chemische, farmaceutische, plastic- en voedselindustrieën worden de producten van Rotolok wereldwijd toegepast.

Copyright © LeBlansch Bulkhandling Equipment BV