sales[at]leblansch.com        +31 (0) 229 820 236

LeBlansch Projecten

LeBlansch Bulkhandling Equipment werkt nauw samen met een aantal partner bedrijven, welke actief zijn in de bulk handeling industrie. Met deze samenwerking en de jarenlange ervaring kunnen wij al tijdens de ontwerpfase van uw project meedenken en u een maatwerkoplossingen aanbieden. LeBlansch project toepassingen vanaf het ontwerp tot in ingebruikname.

Project omschrijving:

Volledig geautomatiseerd verdeelstation van 1 aanvoerleiding naar 15 ontvangst silo's.

Bij een Nederlandse snoepfabrikant is medio April 2012 een handmatig wisselsysteem vervangen door een geautomatiseerd gesloten wisselsysteem. Het gesloten wisselsysteem zorgt voor een veilig, ergonomisch en logistieke verbetering. Dit project is in nauw overleg met de eindgebruiker ontworpen, gebouwd en in bedrijf gesteld. De installatie is geïntegreerd in het bestaande pneumatisch transportsysteem zonder het huidige productieproces te beïnvloeden.

Het automatische verdeelstation bestaand uit een gegalvaniseerde skid voorzien van 5 Vortex Valves 4-weg productwissels type DR75-4S4-MG-WS1-AX, inclusief FESTO besturingskast en integratie in bestaande situatie. De gehele installatie voldoet aan Atex Zone 20 inwendig en Atex Zone 22 uitwendig.

Vortex Valves Wye-Line-3 LeBlansch
Leaf wisselstation in productie bij Asnong LeBlansch
Leaf wisselstation 3D view project klein LeBlansch
Leaf wisselstation in bedrijf view vooronder LeBlansch
Leaf wissel station in bedrijf koppelstukken leidingen LeBlansch
Leaf wisselstation in bedrijf regelkast LeBlansch