Comav Aluminium schuifafsluiters

Comav s.r.l. heeft een compleet programma aluminium schuifafsluiters met RVS304 klepblad, specifiek voor het veilig en bedrijfszeker regelen of afsluiten van de (drogestoffen) productstroom onder hoppers, tanks, en silo’s. De schuifafsluiters zijn toe te passen in vrije val, druk, en vacuüm transportsystemen in de stortgoed en procesindustrie waar betrouwbaarheid een eerste vereiste is.

Het ontwerp kenmerkt zich met een laag installatie gewicht door het toepassen van een tweedelig gegoten aluminiumhuis met RVS304 klepblad en polymeren (POM-C) afdichtingen. De polymeren afdichtingen op het klepblad maakt de afsluiter geschikt voor toepassingen voor zowel een vacuüm als overdruk toepassing tot 1 bar. De schuifafsluiters kunnen voldoen aan de strengste normen die gelden in de chemische, voedingsmiddelen of farmaceutische industrie zoals ATEX en FDA.

Optioneel is het mogelijk om de aluminium afsluiters te voorzien van een nikkelcoating. De nikkelcoating is een goed alternatief voor roestvaststaal, heeft een hardheid van +/- 700hv en kan geleverd worden met een NSF Foodgrade certificaat.
  • Lichtgewicht aluminium plaatafsluiter
  • Polymeren afdichtingen in de doorlaat (EC1935/2004)
  • Geschikt voor proces temperaturen tot 100°C
  • Doorlaat DN150, DN200 en DN250
  • Aansluiting volgens DIN/PN10

Copyright © LeBlansch Bulkhandling Equipment BV